SÅ HÄR GÅR DET TILL.

Det finns inget ljus som det naturliga.

Vi kommer överens om en vacker plats utomhus, en omgivning eller situation som just du kan hitta hem i. Ett fotografi är en tidskapsel, ett ögonblick förevigat.


Jag vill porträttera dig och din familj precis som ni är.

1.

Boka


Hör av dig till mig så pratar vi om hur du tänker kring fotograferingen. Vi hittar en tid och plats som passar just dig och din familj.

2.

Fotografering


En fotosession tar ungefär 45 minuter. Förutom att plåta snygga bilder på er, är det min uppgift att avdramatisera situationen så att ni kan slappna av och vara precis som ni är. Jag brukar låta barnen ta några bilder om de vill, och visa dem hur kameran fungerar. Som mamma till två vet jag, att när mina barn skrattar och har roligt, kan också jag koppla av.

3.

Webbgalleri


Några dagar efter fotograferingen får ni ett webbgalleri i inkorgen. Webbgalleriet innehåller alla era bilder från fotosessionen. Duka fram fredagsmyset, slå er ner i soffan och njut av att kika på resultatet tillsammans med familjen i lugn och ro. I webbgalleriet kan ni enkelt välja vilka bilder ni vill köpa.

4.

Leverans


Om du köpt digitala bildfiler laddar du enkelt hem dem direkt från webbgalleriet. Bilderna du valt görs tillgängliga för nedladdning inom två dagar från det att du slutfört beställningen. Papperskopior har en längre leveranstid och skickas till dig inom tre veckor.

VAD KOSTAR DET?

EN FOTOSESSION UTOMHUS.

Vad vore en familjefotografering utomhus?

Kanske regnig och ruskig

eller jättesolig

kanske helt vild

och alldeles, alldeles underbar.

Vår, sommar, höst eller vinter -

det finns inget dåligt väder för en fotografering.

Det allra viktigaste är att ni är med.

Att ni tror på att det blir bra.


Lita på mig.


070 026 66 85

KONTAKT

foto@annicaelisabeth.se